Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Zdobenie | |
Počet porcií (kusov): 6 |
6 Kuracích prsíčok
6 plátok šunky - použil som Pražskú
6 plátok tvrdého syra - Eidam
4 Zemiaky
Soľ
Rasca mletá
Maslo
vývar - bujon, hydinový,kurací- čo je po ruke
Marináda:
Olivový olej
Sójová omáčka
Horčica
Kečup
Cesnak
Bazalka
Citrónová šťava
Soľ
Kari korenie
Papriková pasta
Kuracie prsia narežeme po dlžke takme do konca.
Rozbalíme aby boli čo najdlhšie,potom ich vyklepeme s oboch strán.
Zo surovín vymiešame marinádu a kuracinu neháme v marinovať v chlade cca 3-4 hod
Ked som hladný marinovanie skrátim na 5 min :-)
Potom každý kus preložíme plátkom syra a šunky a zarolujeme,
napichneme na špilku na stojáka...ja som mal na špilke po dva kusy.
Položíme na plech podlejeme vývarom asi 2dcl, zakryjeme alobalom
Rúra 180 stupnou cca 20-30 min potom zložíme alobal,podlievame šťavou a na každú rolku dáme hrudku masla
neháme zapiect na cca 15-20min.
Zemiaky:
Na panvici spustíme maslo
pridáme nakrájané zemiaky - kolieska
a restujeme cca 10 min "All Dente"
počas restovania posolíme
a posypeme rascou
a zvyšných 15-20 min vložíme do rúry pomedzi kuracie rolky
zapečieme.
Nie som fotograf profesionál,ani sa stým neživým,len je to môj pekne drahý koníček...živým sa predajom autosúčiastok.
Autor: Marian (Marian) | |
Dátum vloženia: |
10 kladných ohodnotení | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Hned bych si dala a manžel také, posílám .
Fotky sú naozaj úžasné, sú ozdobou týchto stránok. Škoda, že nepribudli ďalšie.
Autora nepovažujem za úplného amatéra - ak ponúka fotenie stužkových, svadieb, modeliek a pod.
Fotky jsou dokonalé. A recept se mi taky líbí. +8
Recept i fotka jsou
Marian vítej na Topkách,fotky jsou krásné určitě to obohatí receptíky,fotka vždy přitahuje a receptík více láká k vyzkoušení.+1
Marian, vitaj medzi nami Tvoj recept i foto sa mi veľmi páčia. +4 Ospravedlňujem sa! ...a som veľmi rada, že som sa v Tebe príjemne zmýlila
marian...tvoje fota su prekrasne, akonahle bude k nim recept tak budes tunajsou hviezdou...btw...ja ked nieco uvarim, tak vzdy ako blazon hladam inspiraciu ako to jedlo naaranzovat, pretoze ja to skratka bez nejakej predlohy nedokazem. co keby si si zalozil tu na strankach svoj album gastronomickych fotografii....pre mna by bol obrovskou inspiraciou...a som presvedcena, ze aj pre dalsie tunajsie damy.
Fotografie ani náhodou nejsou zbytečné!! Mariane, pokud ke krásným fotografiím přidáš i postup jídla, bude vynášem do nebe
Krásné korále
Ved napisal, ze recept doda. Ak tie stranky len objavil, tak sa treba zorientovat. A ak doda receptik, bude to komplet a my si "popaseme" aj oci bez receptu potom asi skor kategoria zdobenie
Fotografia je síce pekná, ale kuracie stehno, ktoré je prepichnuté špízovou ihlou, ešte stále nepredstavuje kurací špíz, ale pekne naaranžované kuracie stehno.
Nič proti Marianovi Pozrela som si štatistiky užívateľa a našla som tam: Recepty 2 - ved to nie je pravda. Považujem to za un fair voči ostatným. Fotografie 3, čo súhlasí. Myslím, že by sme to mali prediskutovať v Príspevkoch a cestou moderátorky s administrátormi. Nech sa vyjadria Myslím, že topky nie sú gastronomickým magazínom. Ak sa nemýlim, topky sú kuchárskym webom.
tesim sa na popisky receptov a tie fotky su fasa!
Maroško, ty si fotograf - profík. Tu si medzi fotografmi amatérmi, čo pridávajú recepty, stále sa snažia o nové, neokukané, novovytvorené recepty, pridávajú recepty vytiahnuté zo šuflíkov, od starých mám a pod. Nech sa recepty šíria, to je cieľ. Stále je prvoradý recept. Sú tu recepty bez fotiek, pri tých budú tvoje fotky viac ako vítané.
Amalia...už už sa snažím to napravit,ale prečo neodať k dobrému jedlu reprezentatívnu fotku???
lepsie by to bolo naopak, marian: ak nenapises recept, fotografie su zbytocne
Divčatá...tento web sa mi celkom popačuje ,ale prepačte ak som sem vnikol moc rýchlo...je asi náročnejšie pre mna jedlo popísať ako navariť a vyfotiť ,tak mi dajte nejaký čas a informácie dodam,lebo tieto fotky su z mojho archivu a asi budem musieť pisat recept počas varenia ...dakujem
marian, vitaj na topreceptoch len tie tvoje recepty mi tu chybaju nepomylil si si stranku? ako totograf sa lepsie uplatnis inde, toto je fakt o receptoch, nie o umeleckej fotografii.
Marian, to je fajn, že si varil, ale tu sa pridávajú RECEPTY a obyčajne autor pridá aj svoju fotku. Teda fotku jedla, čo uvaril. Akosi mi niečo z toho v tvojom prípade chýba, nič v zlom.
Magdalenka ...aký vtip?čo som uvaril to som sem dal
To je vtip?