Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso | |
Čas prípravy: 40 | |
Počet porcií (kusov): 4 |
500 g dlhozrnnej ryže, 250 g mäsa (kuracie, bravčové, krevety), 250 g zeleniny (vegetariánska varianta), Olej, Soľ, Nasi Goreng Mix 100 g, 4-5 lyžíc dochucovacej pasty Sambal Nasi Goreng (ak nemáte zmes Nasi Goreng Mix)
Uvarte dlhozrnnú ryžu až pokiaľ nezmäkne a nechajte vychladnúť a odstáť. V panvici na oleji usmažte mäso (kuracie, bravčové, krevety) a potom pridáte zmes Nasi Goreng Mix (alebo dochucovaciu pastu Sambal Nasi Goreng) a ešte pár minút smažíte. Pridajte do panvice odstátu a chladnú ryžu (nepridávajte teplú alebo čerstvo uvarenú ryžu.) Soľ podľa chuti. Pražíte za stáleho miešania. Podávate s volským okom, kyslou uhorkou, kapustovým šalátom a so sambalom podľa chuti.
Vegetariánska varianta je bez mäsa. Mäso nahradíte zeleninou.
Autor: adec01 (Denis) | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
super recept,ten ukládám a vyzkouším+1