Ingredience: 1000 g - (alebo krkovička)panenka bravčová 100 g - klobása domáca údená 100 g - slanina údená 300 g - cibuľa 1300 g - zemiaky Olej Olej Olivový Soľ Korenie čierne mleté Rasca celá
Postup: 1.) Uvarené zemiaky v šupke nakrájame, orestujeme na oleji a vložíme na plech (môžeme robiť aj zo surovými zemiakmi). 2.) Slaninu a domácu klobásu si nakrájame , opečieme na panvici s cibuľou (ja...
Ingredience: 1kg bravcove pliecko, stiplava udena klobasa, 2 velke cibule, zelena paprika, horcica, sol, mleta rasca, cervena mleta paprika, cervena stiplava paprika, vetvicky majoranky, vetvicky rozmarinu, 1 kg zemiaky, olej, alobal.
Postup: Ocistene zemiaky nakrajame na kolieska. Ocistenu cibulu na polmesiaciky, papriku na kolieska. Maso nakrajame na medajlonky, klobasu na kolieska. Ja som nerobila...
Ingredience: Bravčové karé soľ,korenie červená paprika múku horčica cesnak kyslá uhorka plátok syra masť(olej)
Postup: Karé pokrájame na rezne ktoré osolíme, okoreníme a opaprikujeme iba z 1 strany. Z 2 strany dáme múku a na rozpálenom tuku prudko opečieme. Rezne nakoniec poukladáme na pekáč múčnou stranou nahor. Potrieme cesnakom, horčicou a pridáme postrúhanú kyslú uhorku. Dáme zapiecť na 30-40 do...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Naše klobásy | Škvarky z trúby /Škvarky z... | Bôčiková roláda /Bůčková... | Domace udene klobasy |
Fantastické rezne ... | Krkovička so zeleným... | Bôčiková roláda / Bůčková... | Talianske bravčové plnené... |