Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Iné mäso |
500g telacieho alebo chudeho bravcoveho masa
1 lyzica hladkej muky
1 velka cibula
olej
1 dcl bieleho vina
3 lyzice sladkej smotany
1/4 masoxovej kocky
mlete cierne korenie
sol
Maso pokrajame na pasiky.
V hlbsej panvici zohrejeme olej a na nom poprazime do zlatista nadrobno nakrajanu cibulu.
Maso posypeme mukou, premiesame a vlozime k cibulovemu zakladu. Na silnom ohni rychlo opecieme. Osolime a okorenime a pridame rozdrvenu masoxovu kocku.
Podlejem maso vinom a varime do makka, prikryte. Kratko pred dovarenim pridame smotanu.
Podavame s opekanymi zemiakmi.
Tento recept mam ako vystrizok z casopisu.
Autor: michsamant (Michaela Samant) | |
Dátum vloženia: |
5 kladných ohodnotení | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Miško moc dobré papaní dělala jsem z kousků svíčkové z 1roční kravky a přidala foto
Meszarosovabolya - s tím naprosto souhlasím, jinak
+3
to si zapamatam, dakujem
Viem si predtaviť výbornú chuť tohoto jedla. Aj ja varievam na víne, aj pre deti. Alkohol sa varením odparí a jedlo má neopakovateľnú chuť. Len treba mať na pamati, zo zásady používame len kvalitné víno, ktoré sme ochotní piť aj my sami.Inak by sa mohlo stať, že nekvalitným vínom pokazíme aj to najlepšie pripravené jedlo.
+1 Uložené na odskúšanie