Viac ako  4 000  receptov

Moravský vrabec

Moravský vrabec
nahoru
Moravský vrabec Moravský vrabec Moravský vrabec Moravský vrabec Moravský vrabec
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bravčové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: cca 90 min + príprava

Suroviny:

Bravčové pliecko + pekný prerastený bôčik. Cibuľa, ja som mala dobré kilo mäsa, tak som dala 3 naozaj veľké, celá hlávka cesnaku. Bravčová masť...dobré 2 polievkové lyžice, soľ, mletá rasca.

Postup

Maso nakrajam na vacsie kusy, cibulu nakrajam na hrubsie kusky.
Rozpustim mast a nakrajane maso v nom opeciem dobre zo vsetkych stran. Prelozim ho do pekacika. Na tom istom tuku opeciem do sklovita cibulu a vsetko aj s tukom pridam do pekacika k masu. Ocistim cesnak a prelisujem ho k masu. Maso posolim, orascujem. Prikryte pod alobalom peciem v rure, ak treba podlejeme, ale ja mam vzdy dostatok stavy aj bez podlievania. Tesne pred dopecenim, maso odkryjeme a dopecieme do uplneho makka. Vrabec sa podava so spenatom a zemiakovymi knedlami, lenze ja uz pecene maso inak nerobievam, len na tento sposob, takze davam k tomu aj udusenu kapustu. Tento sposob pecenia masa mam najradsej a fakt uz skoro nerobim inak.

Poznámka

tento (s fotopostupom)a moje dalsie recepty najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=1533

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
7 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Podobné recepty

Komentáre k receptu "Moravský vrabec"

autor: Mayhem
vložené: 04. 03. 2016 19:23:09  nahlásiť  reagovať
 

Dlouho, dlouho jsem něco takhle skvělého neuvařil. Perfektní recept, moc za něj děkuju! smajliksmajlik

autor: vybusna
vložené: 10. 02. 2014 14:49:33  nahlásiť  reagovať
 

este aby som upresnila, ked som pisala o smotanovom spenate, tak som mala na ume, ze som nevidela na SK konkretnu znacku Iglo, len Bonduelle...nepochybujem, ze na SK sa smotanovy spenat predava..

autor: spagetka
vložené: 10. 02. 2014 14:23:59  nahlásiť  reagovať
 

vybusna:Milu i Kaufland, Albert, je k dostání už všude smajliksmajliksmajlik

autor: vybusna
vložené: 06. 02. 2014 19:29:48  nahlásiť  reagovať
 

Dana: no mozno, ja uz ten sortiment v SK retazcoch neovladam. V kazdompripade vdaka za info...

autor: Dana (neregistrovaný/á)
vložené: 06. 02. 2014 19:27:26  nahlásiť  reagovať
 

vybusna:
mrazený smotanový špenát predáva aj Lidl.smajlik

autor: vybusna
vložené: 01. 02. 2014 22:15:35  nahlásiť  reagovať
 

Marta: Mila Martuska, tak ohladne spenatu nie ste prva, co sa ma nan pyta, ale obavam sa,ze v tom nie je nic ine, len to, ze nekupujem spenat, ako mrazenu velku tehlu. Kupujem spenat v takych malych kockach, uz ochutene smotanou. Problem je v tom, ze pokial viem, konkretne tento produkt na SK nepredavaju
http://www.iglo.de/de-de/produkte/gemuese/rahm_spi.... Ja naozaj neurobim nic ine, akurat na panvicu dam rozohriat par lyzic sladkej smotany a vysypem spenatove kocky....necham pomalym varom roztopit a spojit sa. Osolim, okorenim, prelisujem par struckov cesnaku. Nic ine....ani rozprazena cibula, ani rozpustanie v mlieku, ani muka nic, nic, nic. Viem, ze na Sk sa dovaza nieco podobne od Bonduelle http://www.bonduelle.sk/katalog-vyrobku/zmrazena-z...
S tym nemam skusenosti, ale keby sa mi dostal do ruk, tak postupujem presne tak isto...ako pri om z igla. Mozno Vam to pomoze, ale neviem ako, pretoze ako vidite, nerobim vlastne nic.

autor: Marta (neregistrovaný/á)
vložené: 01. 02. 2014 16:27:16  nahlásiť  reagovať
 

Zdravím, môžete mi prosím napísať, ako robíte ten špenát? Ten Váš na obrázku vyzerá akosi lepšie ako náš smajlik tak že či sa podelíte o recept.

autor: Gurmán (neregistrovaný/á)
vložené: 25. 07. 2013 19:53:29  nahlásiť  reagovať
 

Prvá a tretia fotografia sú ako zvonec pre Pavlovovho psa. Tečú sliny. Určite ideálne na dobrý žlčníkový záchvat. Ale čo jeden kvôli jazyku nepodstúpi...!!!
smajlik smajlik

autor: BILKOVAI
vložené: 04. 12. 2011 20:27:47  nahlásiť  reagovať
 

Překrásná fotka. smajliksmajliksmajlikTuto klasiku milujeme. Bodík je zasloužený....+1smajlik

autor: eva hubova
vložené: 17. 11. 2010 14:09:23  nahlásiť  reagovať
 

Milu,místo česneku jsem dnes dala česnekové listy,jinaksmajliksmajlikbodík už jsem dala dřív,tak jen fotosmajlik

autor: cathleen
vložené: 26. 04. 2010 15:16:31  nahlásiť  reagovať
 

Známé jídlo, vynikající jídlo a perfektní fotka!smajliksmajlik+

autor: spagetka
vložené: 05. 04. 2010 13:56:45  nahlásiť  reagovať
 

Já dávám taky hodně cibule i česneku smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 05. 04. 2010 01:32:51  nahlásiť  reagovať
 

mňamsmajliksmajlik+2

autor: vybusna
vložené: 04. 04. 2010 19:40:20  nahlásiť  reagovať
 

michs...vonkoncom...ked som to robila prvykrat, tak som to vsetko robila na oleji

vložené: 04. 04. 2010 19:01:52  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik

autor: michsamant
vložené: 04. 04. 2010 18:01:26  nahlásiť  reagovať
 

vyzera to super.ta mast je tam velmi dolezita?


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz