![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
500 g fillo cesta, 1 kurča, 250 g masla, 250 g strúhaného syra, 1 cibuľa, petržlenová vňať, 2 vajcia, soľ, čierne korenie
Kurča uvaríme v 1 l vody, do ktorej sme pridali opraženú na kolieska nakrájanú cibuľu a soľ. Z mäkkého kurčaťa stiahneme kožu, vykostíme a mäso nakrájame na malé kúsky. K mäsu pridáme rozšľahané vajcia, syr, vňať, osolíme, okoreníme. Pridáme vývar i s cibuľou.
Pekáč vymažeme, dno i boky vyložíme cestom, časť cesta necháme na prikrytie. cesto dobre pomastíme maslom, dáme na ňu náplň a zakryjeme zbytkom cesta. Pečieme v rúre asi 1 hodinu. Podávame horúce.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
žiadne ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Miška, vložím recept
michs...chod na diskusiu...
Co je to fyllo cesto?