Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso | |
Čas prípravy: 30 minút + príprava | |
Počet porcií (kusov): 4 |
600 g kuracích prs, 2 vajcia, 150 g mletých orechov, 80 g strúhaného parmezánu, soľ, olej Príloha: 4 paradajky, 200 ml hustého bieleho jogurtu, soľ, 1-2 strúčiky prelisovaného cesnaku , kôpor pokrájaný na jemno, 4 grilovacie ihlice
Kuracie prsia pokrájame na kocky 2x2 cm, osolíme a navlečieme na 4 grilovacie ihly. Pretiahneme mäso na ihlici v rozšľahaných vajciach s časťou parmezánu. Potom ich vyváľame v zmesi parmezánu zmiešaného s orechami. Vysmažíme v horúcom oleji na panvici. Paradajky rozkrojíme na polovicu a opečieme ich na oleji na grilovacej panvici. Jogurt zmiešame so soľou, cesnakom a kôprom. Ochutený jogurt podávame ku grilovaným paradajkám.
Zdroj: recept je uverejnený v aprílovom čísle 2010 madarského časopisu pre ženy "Nok lapja".
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
krasny recept!