Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
![]() |
Čas prípravy: 1 hodina 30 minút+ príprava+pečenie |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
600 g kuracích prs, 4OO g zemiakov, 1 cuketa, 1 baklažán, 1 zelená paprika, 8 paradajok, 15O g strúhaného syra, soľ, provensálske bylinky, olej
Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme a pokrájame na kolieska. Kuracie prsia nakrájame na tenšie pláty, osolíme a predpečieme na panvici s olejom. Paradajky ošúpeme a pokrájame na kocky. Na kocky pokrájame aj ostatnú zeleninu. Najprv vo výpeku na panvici orestujeme paradajky. Potom pridáme dalšiu zeleninu, osolíme a okoreníme provensálskymi bylinami. Spoločne podusíme. Opečené kuracie prsia naskladáme do jenskej misy, na to uložíme zemiaky a posolíme. Prikryjeme zeleninovým ragú a posypeme nastrúhaným syrom. V predohriatej trúbe zapekáme do zružovenia syra a podávame.
Zdroj: madarský ženský časopis 4/2010 "Nok lapja".
![]() |
Autor: Meszarosovabolya |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|