Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Zeleninové jedlá |
1 väčšia cibuľa, asi 500 g cvikly, 5 – 6 zemiakov, 500 g kyslej kapusty, 300 g údeného mäsa, 1 bobkový list, soľ, mleté čierne korenie, olej
Na oleji opražíme na kolieska narezanú cibuľu, pridáme na kocky narezanú cviklu a za stáleho miešania pražíme asi 5 minút. Zalejeme vodou, aby bola cvikla zakrytá, osolíme, okoreníme, pridáme bobkový list a povaríme 10 minút. Vložíme na kocky narezané zemiaky a varíme, kým nie sú mäkké.
Nakoniec pridáme kyslú kapustu, na kocky narezané údené mäso, ak treba, dolejeme horúcou vodou a podusíme 5 minút.
Eintopf má byť hustý, preto dolievame nie príliš veľa vody.
Podávame s tmavým chlebom.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|