Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bravčové mäso |
2 kg krkovičky bez kosti, 2 sáčky koreňovej emulzie medovo pikantná od firmy Avokado, plátky šunky, plátky syra, šampiňóny
Pekáč, v ktorom budeme piecť, vystelieme alobalom. Do krkovičky urobime hlboké zárezy asi v 6 cm odstupoch, tak, aby sme ju neprerezali. Položime ju do pekáča a bohato napacujeme aj v zárezoch koreniacou emulziou. Necháme odstáť do druhého dňa. Na druhy deň do zárezov vložime plátok makkej údeniny, plátok syra a naplátkované šampiňóny. Alobal uzavrieme a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pred dopečením alobal roztvorime a necháme zapiecť. Režeme zošikma kde sa nám ukáže pekná mozaika. Ako prílohu podávam pečené zemiaky.
Recept na krkovičku uverejnila na webe pani Jana K. Airan ďakujem.
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.