![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Minútky |
![]() |
Čas prípravy: 20 minút + príprava |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
600 g bravčovej pečene, 2 veľké cibule, soľ, mleté čierne korenie, mletá sladká červená paprika, soľ, horčica
Očistenú a umytú bravčovú pečeň vložíme na chvíľu do mrazničky, bude sa lepšie krájať. Zatiaľ si očistíme cibuľu, pokrájame na kocky a rozdelíme na taniere. Vedľa cibule položíme polievkovú lyžicu horčice. Pečeň vyberieme a pokrájame na tenké pláty veľkosti rezňov. Poprášime mletým čiernym korením a mletou paprikou. Opečieme z oboch strán v rozpálenom oleji na panvici. Rozdelíme na taniere a osolíme až pred podávaním. Môžeme podávať s varenými zemiakmi, preliatymi koreneným olejom. Postačí však aj krajec čerstvého chleba.
Zdroj: vlastný recept
![]() |
Autor: Meszarosovabolya |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Já játra jíst nemůžu, ale chlapi je milujou
Evička, dakujem za krásne fotečky. S jarnou cibuľkou to musí byť lahôdka a máš aj krásnu červenú papriku. To sa tak hned nevidí.
Ibi večeře,rychlá,dobrá,pochutnala jsem si+2přidala jsem Ti fotečky