Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso | |
Čas prípravy: pečenie 1 hod. + 15 min priprava | |
Počet porcií (kusov): asi 6 |
500g kuracie pečienky
500g kuracie prsia alebo vykostené stehná, alebo oboje
2 páry údenej klobásy
1 červená paprika
1 zelená, alebo žltá paprika
4 cibule
2 strúčiky cesnaku
grilovacie korenie
soľ, mleté čierne korenie
Kuracie pečienky, mäso, papriky nakrájame na kúsky a uložíme do pekáča, údenú klobásku nakrájame na kúsky 3-4 cm, cibuľu na kolieska, cesnak na kúsky. Posypeme korením, zamiešame, podlejeme troškou vody (alebo aj pivom), zakryjeme alobalom a pečieme 1 hodinu na 200 stupňoch. 15 minút pred koncom pečenia alobal odstránime a zapečieme.
Tento recept je jednoduchý a veľmi chutný, zvládnu ho hravo aj menej šikovní muži a určite pekvapia svoje polovičky :).
Môžete pridať aj ochutené guľky z mletého mäsa ... jedlo bude ešte zaujímavejšie ...
Autor: klaura (Laura Kováčová) | |
Dátum vloženia: |
5 kladných ohodnotení | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
pěkný recept,hned bych si dalamy když jsme jezdili na Slovensko,tak se živáňská dělala na ohni,vše se napichovalo na rožeň a opékalo,byla to vždy taková dobrota.+1
Krása,podobne robievam,tak určite dávam bod
Lauro, opravdu nádherná fotka!Člověk jí hodně očima a třeba zrovna tahle fotečka ho "donutí" recept vyzkoušet
Vítej na Topkách a ať se ti tu líbí
Janka: fotka je len fotka, ale keď zacítiš vôňu a chuť ...
Nádhera
evka: Ďakujem
+1
klauro,vítám Tě na TOPkách a ať se Ti tu líbí
a fotka je naozaj krasna....
som tu nová a neviem ako opraviť recept ... tak aspoň takto, cez komentár ... ten čas prípravy: myslela som príprava 15 minút a pečenie 1 hod.