Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
1 sliepka, 2 lyžice kari, 2-3 lyžice hladkej múky, olej, 150-200 g zeleného hrášku (mrazený alebo konzerva ), mlieko podľa potreby, soľ
Zo sliepky uvaríme klasickým spôsobom polievku. Sliepku vyberieme, mäso oberieme. Na oleji opražíme múku na svetlú zápražku, pridáme kari, zalejeme studeným mliekom a za stáleho miešania rozvaríme na stredně hustú omáčku. Osolíme, vložíme hrášok a obrané mäso, premiešame a prehrejeme. Podávame s cestovinami alebo ryžou.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.