Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Domáca pekáreň |
480 ml vody, 1 lyžica oleja, 1 lyžica octu, 350 g pšeničnej chlebovej múky, 100 g pohánkovej múky, 100 g ražnej múky, 2 lyžice sušenej syrovátky, 1 lyžička soli, 1 lyžička cukru, 2 lyžičky drvenej rasce, 1/3 kocky droždia, slnečnicové semená
Všetky ingrediencie vložíme do pekárničky. Pečieme na programe SPRINT ( ETA ).
Pozn. : K tomuto chlebíku som sa dopracovala po mnohých odskúšaných receptoch. Pohánková múka robí s chlebíkom divy a pritom je zdravá. Odporúčam aj v iných druhoch chleba nahradiť časť múky ( asi tak 100 g ) pohánkovou múkou.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Hľadam recept na pirošky ruske ?dik
Janka, na tej prvej fotke som bola veľmi nedočkavá a rezala ešte teplý chlieb tak mi treba, mala som čakať
Na té druhé fotce je lepší, na první se mi zdá malinko "ubitý"