![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Zeleninové jedlá |
![]() |
Čas prípravy: 30 minút + príprava |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
800 g bielej hlávkovej kapusty, 1 červená paprika - kapia, 1 zelená paprika - kapia, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 PL sojovej omáčky, 2 PL paradajkového pretlaku, 2 PL oleja, voda, soľ, ocot podľa chuti, 1 CL medu
Kapustu, papriky a cibuľu pokrájame na jemné prúžky. Cibuľu dusíme chvíľu v troche vody. Pridáme olej a chvíľu restujeme. Potom pridáme kapustu, papriky a ostatné suroviny. Restujeme za občasného podliatia vodou pod pokrievkou takmer do mäkka. Pridáme koreniny, zamiešame, dochutíme a vydusíme skoro až na tuk, aby zostalo len málo šťavy. Podávame horúce k pečenému mäsu.
Zdroj: našla som na madarskom webe.
![]() |
Autor: Meszarosovabolya |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Milenka, kľudne! Ja osobne tiež nepreferujem paradajkový pretlak, skôr klasickú pasírovanú paradajku.
tak toto davam na vyskusanie...dusenu kapustu u nas mozeme ...akurat sa bojim toho pretlaku...co keby tam isla klasicka pasirovana paradajka...myslim, ze sa tomu nic nestane...co povies ibolyka?