Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bravčové mäso | |
Čas prípravy: 20 minút + príprava | |
Počet porcií (kusov): 4 |
4 plátky krkovičky o váhe 150 g, soľ, mlieko, olej
Plátky krkovičky narežeme po obvode a naklepeme. Nasolíme a namočíme na 20 minút do mlieka. Na panvici rozpálime olej a krkovičku opečieme po oboch stranách do červena. Podlejeme trochou vody a pod pokrievkou dusíme do mäkka. Podávame s varenými zemiakmi, preliatymi výpekom alebo so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou alebo so šalátom z čerstvej sezonnej zeleniny. Tiež chutí len tak na chlebe alebo v žemli.
Zdroj: rodinný recept. Vhodné ako rýchly obed, či večera.
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
4 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Idem hned vyskúšať, vyzerá to veľmi jednoduché.
Ježíšku na křížku, já bych si tak dala, nádherné šťavnaté fotky...+1
Evo, krásně šťavnaté fotky.