Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Pokrmy z vnútorností | |
Čas prípravy: 30 minút + príprava | |
Počet porcií (kusov): 4 |
800 g bravčovej pečene, 2 veľké cibule, soľ, mleté čierne korenie, 1 PL sladkej mletej červenej papriky, majoránka, 3 PL oleja, voda
Bravčovú pečeň nakrájame ma menšie prúžky. Dobre sa krája, ak ju predtým dáme na chvíľu do mrazničky. Na oleji orestujeme na jemno pokrájanú cibuľu. Pridáme pokrájanú pečienku a restujeme ju, kým sa trošku nezačne "droliť". Nesmieme restovať dlho, aby nestvrdla. Orestujeme aj mleté čierne korenie. Stiahneme z ohňa a primiešame mletú červenú papriku. Vrátime na oheň, zalejeme vodou. Necháme chvíľu spolu vrieť. Na záver osolíme a pridáme majoránku. Sťavy nemá byť veľa. Podávame s varenými zemiakmi alebo dusenou ryžou.
Zdroj: rodinný recept. Je to rýchly a dobrý obed, či večera.
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
dida:Áno presne tak,žiadna voda,lebo to potom nie je restovaná,ale varená,ako v školskej jedálni.
Dnes ju akurát varím tak uvidíme recept vyzerá byť celkom fajn jednoduchý a rýchly tak uvidíme čo povie manžel
ale toto nie je restovana pecen!Do restovanej nejde ziadna voda a kraja sa na platky,cibula sa restuje zvlast...
evicka, ty sa velmi zlepsujes vo foteni musim uznat uz som si na poslednych niekolkych fotkach vsimla, ze si davas na fotke velmi zalezat, fakt krasa
Milu díkyale ta Ibi má fakt asi volno
jaj ake krasne foto evi....
Ibi játra+2přidala jsem foto
Ty máš dovolenou