Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Prílohy | |
Čas prípravy: 30 minút + príprava | |
Počet porcií (kusov): 4-6 |
600 g zemiakov, 1 cibuľa, soľ, rasca, olej, voda
Zemiaky ošúpeme, umyjeme a dáme variť do osolenej vody. Uvarené zemiaky /nesmú sa rozvariť/ scedíme a vsypeme do hrnca. Zemiaky rozmačkáme mačkadkom na zemiakmi na hrubo - pretlačíme. Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme na ňom cibuľu s rascou. Restovanú zmes aj s olejom primiešame k pretlačeným zemiakom. Takto pripravené zemiaky podávame k vyprážanému a k pečenému mäsu.
Zdroj: rodinný recept.
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
4 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Ibi,prepáč,ja som si v tej rýchlosti,čo dnes mám,myslela že je to recept od EvičkyA Evi ďakujem,dala som tiež celý a vyzerá to na dobrotu,s tou kačicouTak ideme ochutnať
Ivanko já jsem dala trošku celého kmínu,Ibi nepíše jaký
Evi a rasca celá alebo drvená? Na fotke to nie je moc vidieť,idem sa do toho pustiť.Dík
Zase iný recept na zemiaky,ktoré tak často používamMám radosť,lebo zajtra bude hodová kačica a knedľu s kapustou sme mali nedávno,tak som rozmýšlala akú prílohu by som urobila,toto bude superKeď teda prídeme zo zábavy v nejakom slušnom stave a bude sa mi chcieť variť alebo aj jesť
Ibi,žádná dovolená,vařím peču a přidala jsem Ti opět nějaké fotky+1