Viac ako  4 000  receptov

Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom

Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom
nahoru
Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hovädzie mäso

Suroviny:

Hovadzie maso na pecenie, tenke platky oravskej slaniny, lyzica celozrnnej francuzskej horcice (alebo aj obycajnej francuzskej) 1,5 dcl bieleho vina, lyzica masla.

Postup

Umyte maso osolime a okorenime, vcelku ho zo vsetkych stran opecieme na tuku a nechame vychladnut. Po vychladnuti opecene maso, obalime platkami slaninami a previazeme motuzikom. Opecieme znovu na oleji, aby slaninka trosku pustila stavu, polozime na pekac, podlejeme troskou vyvaru a pod alobalom pecieme cca 40 az 60 min. Na zaver alobal dame dolu a ak treba tak este na 10 minut zapecieme...ja som uz nezapekala, pretoze mame radsej tucnejsiu slaninu.
Maso odlozime na teple miesto a vypek prelejeme do kastrolika. Pridame k nemu maslo, lyzicu horcice a podlejeme vinom, nechame prevriet a zredukovat na hustejsiu stavu.
V recepte mam napisane pecene zemiaky, ale horcicova omacka je tak vyrazna, ze som zacala robievat obycajne varene.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
13 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Pečené hovädzie v slaninke a s horčicovým prelivom"

autor: vybusna
vložené: 01. 07. 2015 18:41:54  nahlásiť  reagovať
 

radana: nevyberiete si napriklad nieco tu??
http://www.gurman.sk/masove-jedla/hovadzie-maso/ho...

alebo aj u mna na blogu
http://chalupnikovi.com/recepty/?s=hovadzie

autor: radana (neregistrovaný/á)
vložené: 01. 07. 2015 11:21:00  nahlásiť  reagovať
 

prosím vás mám hovädzie plece a neviem nájsť žiaden jednoduchší recept, viete mi poradiť či sa hodí aj k tomuto receptu, alebo mi poradíte niečo iné?

vložené: 16. 08. 2014 21:58:08  nahlásiť  reagovať
 

Jozef:Už si nespomeniem ,ale 160 by bolo ideálne a vrazte na to pokrievku a pod ňu ešte alobal. Nech to drží mierne paru.smajlikViem ,že sa to pieklo asi 3 hodiny.smajlik

autor: Jozef (neregistrovaný/á)
vložené: 16. 08. 2014 11:29:28  nahlásiť  reagovať
 

Na kolko ° piect?

vložené: 26. 08. 2011 17:09:41  nahlásiť  reagovať
 

môže byť aj falošná sviečková a dijonská horčica???smajlik smajlik
Dala som Dijonskú a vyšlo to ! Bolo dnes na obed ocenené "hm dobré,mll.smajlik Pieklo sa to dlhšie treba pozorne sledovať slaninku aby sa nepripiekla a nezhorkla.Mne sa to podarilo,ale preložila som to do druhého hrnca nakrájala masko a šup s tým do hotovoej omáčky.Odležalo dve hodinky a mňamka !Doporučujem ,ale francúzsku obyčajnú ,mala som značkovú firma Maille originál Dijone senfsmajlik a tá je veľmi slaná.

autor: vietnamka
vložené: 30. 03. 2011 20:44:19  nahlásiť  reagovať
 

uz ked som videla ten nazov vedela som, ze to je urcite tvoj recept smajlik

autor: amalia
vložené: 13. 06. 2010 13:48:43  nahlásiť  reagovať
 

bodik smajlik

autor: amalia
vložené: 13. 06. 2010 13:47:58  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajliksmajlik

vložené: 05. 06. 2010 10:08:34  nahlásiť  reagovať
 

Dá to trošku více trpělivosti než hovězí maso změkne,ale pak je to ňamkasmajliksmajliksmajlik

autor: Merylas
vložené: 05. 06. 2010 07:03:12  nahlásiť  reagovať
 

Výbušná, vypadá to nádherněsmajlik Chtěla bych se u Tebe stravovatsmajliksmajliksmajlik

autor: Paprika
vložené: 04. 06. 2010 23:32:18  nahlásiť  reagovať
 

Luxus smajliksmajliksmajlik

vložené: 04. 06. 2010 23:26:32  nahlásiť  reagovať
 

A sakra!!smajliksmajliksmajlik

autor: magdalenka
vložené: 04. 06. 2010 23:20:28  nahlásiť  reagovať
 

Ako od profesionála...+

autor: Patricie
vložené: 04. 06. 2010 20:50:05  nahlásiť  reagovať
 

smajlik Moc krásná fotka a to masíčko....+smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: cathleen
vložené: 04. 06. 2010 20:40:26  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik+Fotka jak z kuchařkysmajlik

autor: eva hubova
vložené: 04. 06. 2010 19:56:14  nahlásiť  reagovať
 

Zas tak na večersmajliksmajlik+4

autor: maris
vložené: 04. 06. 2010 19:50:49  nahlásiť  reagovať
 

Nádhera - recept i fotkysmajlik+smajlik

vložené: 04. 06. 2010 19:44:08  nahlásiť  reagovať
 

Mňamsmajliksmajliksmajliksmajlik+1 Krásna fotka

autor: michsamant
vložené: 04. 06. 2010 19:43:07  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz