Viac ako  4 000  receptov

Teľacie rezne so šunkovými kornútkami

Teľacie rezne so šunkovými kornútkami
nahoru
Teľacie rezne so šunkovými kornútkami Teľacie rezne so šunkovými kornútkami Teľacie rezne so šunkovými kornútkami
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Iné mäso

Suroviny:

400g teľacich reznov, 40g šunkových plátkov, 2 vajcia, biele víno, 100ml vyvar z bujonu, lyžica masla, soľ, korenie, bylinky na ozdobu

Postup

Telacie rezne zlahka naklepeme cez potravinovu foliu, osolime, okorenime a zlahka obalime z jednej strany v muke. Na panvici rozohrejeme olej zo strany kde je muka prudko opecieme, prevratime a rezne dusime pokial nebudu makke (ja som ich robila cca 20 min a chcelo by to este dlhsie), ked budu rezne makke, vyberieme ich a odlozime na teple miesto. Vypek zlejem do kastrolika a znovu dam na plamen, rozohrejem, dam lyzicku hladkej muky a poprazim, zalejem vyvarom a rozvarim, pridam maslo. Vsetko prehrejem a nakoniec ochutim bielym vinom.
Na cistej panvici rozohrejem trosku oleja, a opeciemz obidvoch stran sunku, odlozim a na panvicu vlejem rozsprudlovane a ochutene vajicka, nechame stuhnut bez miesania. Zo sunky vytvorime kornutky kde vkladame stuhnute vajicka. Jednotlive porcie oblozime tymito kornutkami a pridame omacku.

Poznámka

Inspiraciu som nasla v Dadalovej kucharke

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
5 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Podobné recepty

Komentáre k receptu "Teľacie rezne so šunkovými kornútkami"

autor: mia2404
vložené: 19. 04. 2011 20:19:15  nahlásiť  reagovať
 

smajlik+1smajliksmajlik

autor: Ivana Ch
vložené: 25. 12. 2010 17:51:43  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: maris
vložené: 05. 06. 2010 17:52:51  nahlásiť  reagovať
 

Pro jednoho se špatně vařísmajlik

autor: vybusna
vložené: 05. 06. 2010 17:47:47  nahlásiť  reagovať
 

ked ja uz vobec neviem co varit, tak hladam v kadejakych kucharskych knihach....btw...aby ste vedeli, tak ja skutocne varim po jednej porcii...kto by to varil drahe telacie na dva dni...smajlik

autor: maris
vložené: 05. 06. 2010 17:44:52  nahlásiť  reagovať
 

Ty si hodláš otevřít restauraci, či cosmajliksmajlik, jedno lepší jídlo než druhésmajliksmajlik+smajlik

autor: eva hubova
vložené: 05. 06. 2010 17:38:05  nahlásiť  reagovať
 

Milu,málem mi zaskočilosmajlikjá obyčejný chleba a Ty takové specialitysmajliksmajliksmajlik+3

vložené: 05. 06. 2010 17:33:47  nahlásiť  reagovať
 

telecí řízečky ňam,ňam to je pohádka dávám bodsmajliksmajlik

autor: michsamant
vložené: 05. 06. 2010 17:31:18  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a dva a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz