Viac ako  4 000  receptov

Kuracie v sójovo-horčicovej marináde

Kuracie v sójovo-horčicovej marináde
nahoru
Kuracie v sójovo-horčicovej marináde Kuracie v sójovo-horčicovej marináde Kuracie v sójovo-horčicovej marináde
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso

Suroviny:

450g vykosteneho kuracieho masa (mala som zo stehna)
sol
1 lyzicka horcice
1/2 lyzice tmavej sojovej omacky
1 lyzica paradajkovej omacky na cestoviny
troska olivoveho oleja
1/4 lyzicky chilli korenia
1/4 lyzicky mleteho cierneho korenia
1 lyzica masla
zelenina podla vlastneho vyberu (pouzila som cuketu, mrkvu a zelenu papriku)
4 struciky cesnaku
troska vody

Postup

Kuracie maso umyjeme osusime a nakrajame na mensie kusy,ale nie na rezanceky. Dame do misky, osolime. Pridame horcicu, sojovu omacku, omacku na cestoviny a troska olivoveho oleja a dobre premiesame.

Pridame chilli korenie a cierne korenie, premiesame a nechame marinovat cez noc alebo aspon 2 hodiny v chladnicke.

Zeleninu a cesnak si nakrajame na male kusky.

V hlbokej panvici si zohrejeme maslo a maso na nom poopekame zo vsetkych stran s polu s marinadou. Podlejeme troskou vody, privedieme do varu, zmiernime ohen, prikryjeme a varime 30 minut.

Po 30 minutach pridame nakrajanu zeleninu a cesnak a varime dalsich 20 minut na mierno, prikryte. Stavu kontrolujeme, nesmie to zostat suche, aby bola stava na ryzu, ale ani prilis vodove.

Autor Autor: (Michaela Samant)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
3 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Kuracie v sójovo-horčicovej marináde"

autor: vietnamka
vložené: 20. 04. 2011 18:27:39  nahlásiť  reagovať
 

a este som si teda dovolila pridat fotky smajlik

autor: vietnamka
vložené: 20. 04. 2011 18:27:19  nahlásiť  reagovať
 

Dnes som to uvarila (stehna som mala nalozene odvcera), a velmi nam to chutilo. Prijemne jedlo na veceru alebo na sobotny obed (je velmi rychle).

autor: Ivana79
vložené: 01. 07. 2010 16:12:57  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik

vložené: 06. 06. 2010 15:20:26  nahlásiť  reagovať
 

Noooo, môže byť veľmi dobré.smajlik+1smajlik

autor: michsamant
vložené: 06. 06. 2010 14:16:58  nahlásiť  reagovať
 

Teraz u vas hlasia teplucko, tak snad nieco z tej urody bude smajlik U nas sa mraci v noci prsalo a este urcite bude,ale ja sa tesim, lebo vzduch je chladnejsi, prijemny a pofukuje vietor.

autor: eva hubova
vložené: 06. 06. 2010 14:06:00  nahlásiť  reagovať
 

Ta šťávička mňamsmajliksmajlik+1už aby byly cukety,jestli něco urostesmajlikty první mi sežrali slimácismajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a pět a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz