![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Zeleninové jedlá |
![]() |
Čas prípravy: 20 minút + príprava |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
200 g mrkvy, 200 g hrášku, 200 g karfiolu /možno kombinovať aj iné druhy zeleniny, napr. špargľa, brokolica.../, voda, soľ kryštáľový cukor, čerstvé maslo, citronová šťava
Mrkvu očistíme a pokrájame na kocky. Karfiol očistíme a rozoberieme na menšie ružičky. Hrášok vylúpeme a umyjeme alebo môžeme použiť aj mrazený hrášok. Každú zeleninu dusíme v malom množstve mierne osolenej vody osobitne do mäkka. Nakoniec necháme všetku tekutinu odpariť. Dochutíme cukrom a citronovou šťavou. Na tanieri na každú zeleninu položíme tenký plátok masla. Podávame k opečeným, grilovaným, pečeným a vyprážaným mäsám a k minútkam.
Zdroj: všeobecne známy recept.
![]() |
Autor: Meszarosovabolya |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|