Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bezmäsité jedlá |
8 vajec, 2 cibule, 3 lyžice oleja, 3 lyžice hladkej múky, 0,5 l mlieka, 0,5 l vývaru, 1 zväzok pažitky, 1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave ( stačí najlacnejší v kúskoch alebo aj drtený ), soľ, biele korenie
Vajcia uvaríme na tvrdo. Na oleji opražíme narezanú cibuľu, zasypeme múkou a necháme speniť. Prilejeme mlieko a vývar a vymiešame na hladkú omáčku. Povaríme asi 5 minút. Tuniaka rozoberieme na menšie kúsky a spolu s na kúsky narezanými vajcami vložíme do omáčky. Pridáme nasekanú pažitku, osolíme, okoreníme. Necháme prehriať ( pozor, premiešavame jemne ) a podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.