Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Huby |
![]() |
Čas prípravy: 20 minút + príprava |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
800 g šampionov, 2 veľké cibule, soľ, mleté čierne korenie, olej
Sampiony očistíme a pokrájame na plátky. Cibuľu pokrájame nadrobno. Na oleji orestujeme cibuľu do sklovita. Pridáme šampiony. Osolíme a dobre okoreníme mletým čiernym korením. Restujeme s cibuľou za stáleho miešania mäkka, za občasného podliatia trochou vody. Podávame ako samostatný pokrm so zemiakmi na rôzny spôsob a so zeleninovým šalátom. Tiež možno podávať len s krajcom chleba alebo ako prílohu k rôzne pripraveným mäsám.
Zdroj: recept mám od priateľky.Tip: na tento spôsob môžeme pripraviť aj iné huby.
![]() |
Autor: Meszarosovabolya |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
10 kladných ohodnotení | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
takto samotné huby som este neskusala , ale vyzerá to lákavo+1
rýchle a výborne
Pajaja, ty máš asi dobrý žaludok, ked si chceš dat huby na večeru !
Moc hezká a rychlá inspirace na večeři. +7
Zase moje oblíbenéIvuš škoda že nebydlíš blíž
krásně nafocené,až se sliny sbíhají
10a Ibi
+6
cathleen, krasne fotky
To je moc dobré. Přidávám ještě zelenou petrželku - hodně a podávám jako přílohu. +
To je dobrý receptík+1
...do takto orestovaných húb dávám vajíčko a nechám ztuhnúť...pretože poznám a nemusím zkúšať, dávám bodík hneď...