Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Múčniky - Drobné pečivo - Nepečené a mrazené | |
Počet porcií (kusov): podľa vyrobených kusov |
Prázdne plastové obaly z vajíčok alebo bonbonier, čokoládová poleva, hotové gaštanové pyré ( recept domácej prípravy tu ), nutella, orechy, lieskové oriešky, mandle , ovocie naložené v rume alebo v koňaku - napr. višne, čerešne, rôzne krémy, nugát...
Do obalov ako do formičiek dáme naspodok lyžičku rozpustenej čokolády a necháme stuhnúť. Na stuhnutú čokoládu dáme ľubovoľnú náplň a zalejeme rozpustenou čokoládou asi do výšky 3-4 mm nad náplň tak, aby sa obalili aj boky náplne. Dáme stuhnúť do chladničky a hotové bonbony z obalov vytlačíme alebo vyklepneme.
Zdroj: recept pochádza od kolegyne z pracoviska.
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
5 kladných ohodnotení | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
dobré ráno
pridám aj ja tip na domáce toffifee, ktoré mi priniesla švagriná na vianoce /len ochutnať, samozrejme!!!/
v malých papierových košíčkoch, môže byť aj v plastových obaloch od bombonier, na spodu čokoláda, lieskový orech,zaliate karamelom a na vrchu zas kvapka čokolády.
vyzeralo a chutili skoro na nerozoznanie od pravých toffifee
Evi, to je nádhera!
to jsou po ránu útoky na chuťové buňky +1