Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Zeleninové jedlá |
![]() |
Čas prípravy: 30 minút + príprava |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
1000 g karfiolu, 2 vajcia, mlieko, múka, soľ, strúhanka, olej
Očistený karfiol rozoberieme na väčšie ružičky a uvaríme v osolenej vode do temer polomäkka. Scedíme a necháme odkvapkať. Vychladnutý karfiol obaľujeme v múke, vo vajciach rozšľahaných s mliekom a soľou. Napokon ho obalíme v strúhanke. Vyprážame v dostatočnom množstve horúceho oleja. Dáme na papierovú utierku, aby sa odsal prebytočný tuk. Podávame s varenými zemiakmi alebo so zemiakovou kašou a tatarskou omáčkou alebo so zeleninovým šalátom.
Zdroj: všeobecne známy recept. Prekvapilo ma, že som ho tu nenašla.
![]() |
Autor: Meszarosovabolya |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
miluju smažený květák+1
Ivanka Ch, dakujem
Oblíbené jídlo naší rodiny.