Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Prílohy | |
Čas prípravy: 20 minút + príprava | |
Počet porcií (kusov): 1 |
1 paprika, 1 paradajka, 1/2 cibule, 1/2 šalátovej uhorky, petržlenová vňať, 100 g ovčieho syra, soľ, mleté čierne korenie, ocot, olej
Zeleninu vyberieme z chladničky a umyjeme. Papriku a očistenú cibuľu pokrájae na kolieska, ktoré rozoberieme. Paradajku pokrájame na plátky. Uhorku necháme neolúpanú a pokrájame nožom na tenké plátky. Zeleninu pokladieme striedavo na plochý tanier, osolíme a okoreníme. Preložíme ovčím syrom, pokrájaným na plátky. Pokvapkáme olejom a octom a posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame ako prílohu k rôzne upravenému mäsu a k rôznym zeleninovým jedlám, napr. k šampionom na prírodno. Potom už nepodávame iný šalát ani dalšiu prílohu.
Zdroj: vlastný recept. Ideálna príloha v horúcich letných dňoch.
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.