Viac ako  4 000  receptov

Vyprážaný syr

Vyprážaný syr
nahoru
Vyprážaný syr
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Syry
Čas prípravy Čas prípravy: 20 minút + príprava
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

400 g tvrdého syra - Eidam, Gouda..., 2 vajcia, mlieko, soľ, polohrubá múka, strúhanka, olej

Postup

Syr pokrájame na 100 g plátky a namočíme do mlieka. Obalíme v múke, vo vajciach, rozšľahaných so soľou a mliekom a v strúhanke. Ešte raz opakujeme obaľovanie vo vajíčku a v strúhanke, aby syr pri vysmážaní nevytiekol. Obalený syr odložíme na jednu hodinu do chladničky. Vyprážame v dostatočnom množstve horúceho oleja do červena. Podávame s varenými zemiakmi a tatarskou omáčkou.

Poznámka

Zdroj: všeobecne znmámy recept. Je to rýchle a chutné jedlo.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
3 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Vyprážaný syr"

autor: napisy (neregistrovaný/á)
vložené: 14. 02. 2015 11:44:38  nahlásiť  reagovať
 

Peto (neregistrovaný/á)
Veď to máš v recepte napísané, alebo si recept nečítal?smajlik

autor: Peto (neregistrovaný/á)
vložené: 11. 03. 2014 18:37:04  nahlásiť  reagovať
 

Ako docielim aby mi syr nevytiekol...???smajlik

vložené: 30. 08. 2010 12:14:50  nahlásiť  reagovať
 

Evička, dakujem - foto je supersmajlik

autor: eva hubova
vložené: 30. 08. 2010 11:33:00  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik+3 Ibi,přidala jsem Ti fotosmajlik

vložené: 28. 08. 2010 19:17:05  nahlásiť  reagovať
 

Ivanka CH, vdakasmajlik

autor: Ivana Ch
vložené: 28. 08. 2010 06:32:57  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vložené: 11. 06. 2010 09:47:49  nahlásiť  reagovať
 

Svetlanka, dakujem. Naozaj mi vypadla múka pri prvom obaľovaní, už som to opravila. smajliksmajlik Dakujem za bodík.

autor: Svetlana
vložené: 11. 06. 2010 08:33:13  nahlásiť  reagovať
 

Ibolka, ty neobaľuješ v klasickom trojobale?smajlik Ale asi áno, len ti v texte vypadla múka...smajlik...vyprážaný syr je moje milované (nezdravésmajlik) jedlo od malička...smajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz