Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Syry | |
Čas prípravy: 20 minút + príprava | |
Počet porcií (kusov): 4 |
400 g tvrdého syra - Eidam, Gouda..., 2 vajcia, mlieko, soľ, polohrubá múka, strúhanka, olej
Syr pokrájame na 100 g plátky a namočíme do mlieka. Obalíme v múke, vo vajciach, rozšľahaných so soľou a mliekom a v strúhanke. Ešte raz opakujeme obaľovanie vo vajíčku a v strúhanke, aby syr pri vysmážaní nevytiekol. Obalený syr odložíme na jednu hodinu do chladničky. Vyprážame v dostatočnom množstve horúceho oleja do červena. Podávame s varenými zemiakmi a tatarskou omáčkou.
Zdroj: všeobecne znmámy recept. Je to rýchle a chutné jedlo.
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Peto (neregistrovaný/á)
Veď to máš v recepte napísané, alebo si recept nečítal?
Ako docielim aby mi syr nevytiekol...???
Evička, dakujem - foto je super
+3 Ibi,přidala jsem Ti foto
Ivanka CH, vdaka
Svetlanka, dakujem. Naozaj mi vypadla múka pri prvom obaľovaní, už som to opravila. Dakujem za bodík.
Ibolka, ty neobaľuješ v klasickom trojobale? Ale asi áno, len ti v texte vypadla múka......vyprážaný syr je moje milované (nezdravé) jedlo od malička...