Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Ostatné | |
Čas prípravy: 25 minút + príprava | |
Počet porcií (kusov): pre 5 osôb |
350 g domácej základnej majonézy - recept tu, 2 PL octa alebo citronovej šťavy, 1 CL horčice, trocha bieleho mletého korenia, niekoľko kvapiek worchesterskej omáčky, soľ, práškový cukor, 1 PL veľmi na jemno posekanej petržlenovej vňate, 1 malá na jemno posekaná cibuľa, 1 CL posekaných kapari, 1 cm sardelovej pasty, trocha strúhanej citronovej kôry, 1 malá nastrúhaná nakladaná sladkokyslá uhorka
Majonézu dáme do misky a postupne primiešavame ostatné ingrediencie. Podávame k rybám pripraveným na studeno alebo za tepla, k vareným, pečeným a vyprážaným. Ku garnátom. K teplým a studeným mäsám na anglický spôsob. K vyprážaným mäsitým jedlám. K varenej a k vyprážanej zelenine. K vyprážaným syrom. K vareným vajciam. Používame ju tiež do niektorých studených šalátov.
Zdroj: vlastný recept.
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
5 kladných ohodnotení | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Kapary taky dávám, ale nedávám citronovou kůru, příště to zkusím, myslím že s ní nemohu nic zkazit.
svetlanka, aj ja davam do tatarky kapary, akurat tam nedavam pre zmenu cukor. takze takmer ako ibolya, omacka je dobra, ibolya, davam ti bodik
...Ibolka bodík...a vieš za čo?...si prvý človek, o ktorom viem, že do tatarky dává aj kapary...(ja som to zkúsila asi pred desiatimi rokmi a nedám na to dopustiť