Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Ryby |
![]() |
Čas prípravy: 30 minút + príprava |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
1000 g ryby ( pangasius, rybacie filé ), 1 1/2 PL masla, 3 PL polohrubej múky, 500 ml rybacieho vývaru, 1 žltok, soľ, mleté čierne korenie
Na posypanie: 2 PL jemne nakrájaných húb, 2 PL strúhaného syra, 1 PL strúhanky, 1 PL masla
Osolené rybie filé uvaríme. Urobíme si zásmažku, zalejeme ju vývarom z rýb a povaríme. Omáčku okoreníme, dochutíme soľou a zjemníme žltkom. Už nevaríme. Rybu vložíme do pekáča, zalejeme omáčkou, posypeme hubami, syrom a strúhankou. Pokladieme kúskami masla a v trúbe zapečieme do červena. Podávame s opekanými zemiakmi a so šalátom.
Zdroj: recept pochádza zo Svédska.
![]() |
Autor: Meszarosovabolya |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.