Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Nátierky |
hrnček uvareného cíceru
1 väčšia mrkva
3 lyžičky majonézy (ak nechcete majonézu, použite biely nesladený jogurt)
soľ
mleté čierne korenie
Cícer si na noc namočíme, ráno prepláchneme a dáme uvariť do mäkka. Použila som tlakový hrniec, v ktorom to trvá asi 20 minút od natlakovania. Uvarený cícer scedíme a odložíme bokom vychladnúť. (Ja som použila cícer, ktorý som si uvarila na karí. Uvarila som si trocha viac a z neho odobrala, koľko som potrebovala.)
Mrkvu očistíme a uvaríme do mäkka, asi 15 minút. Vodu z mrkvy si odložíme.
Cícer a mrkvu rozmixujeme s asi 1 lyžicou vody z mrkvy. Dáme zmes do misky, pridáme soľ, mleté čierne korenie, majonézu a dobre vymiešame.
Dáme na 1 hodinu do chladničky odležať a potom podávame s chlebom alebo s pečivom.
http://akochutimasala.blogspot.in/2013/03/cicerovo...
![]() |
Autor: michsamant (Michaela Samant) |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Dnes tu jsou samé dobré věci+1