Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Mleté mäso |
1 kg mletého mäsa, 200 g ryže, 2 vajcia, soľ, čierne korenie, listy z hlávkovej kapusty, kyslá kapusta
Ryžu podusíme do polomäkka. Necháme vychladnúť. Potom ju zmiešame s mletým mäsom, vajcami, osolíme, okoreníme a naplníme listy, ktoré sme sparili vriacou vodou, aby boli mäkké. Urobíme z nich vlastne balíčky. Do hrnca dáme kyslú kapustu, prilejeme trocha vody, nastrúhame 1 surový zemiak na jemno, trocha rasce, soľ, piper a vložíme plnenú kapustu. Prikryté dusíme asi 40 min. Potom plnenú kapustu vyberieme a do kyslej kapusty v hrnci pridáme zvlášť podusenú cibuľu na oleji premiešanú s mletou paprikou. Kapustu dobre premiešame a podávame s knedľou.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
ja pridavam este smotanu
na zempline tomuto jedlu hovoria "holubky". vyborne zimne jedlo, terezka
+2
Krásne, a určite aj výbornééé posielam bodík