Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Ryby |
![]() |
Čas prípravy: 1 hodina |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
4 podkovicky lososa s kozou, 800 g cerstveho spenatu ( alebo 400 g mrazeneho), 800 g salatovych zemiakov, 4 pl oleja, 4 struciky cesnaku, 1 salotka, 2 pl piniovych jadierok (alebo mandlovych lupienkov), sol, nahrubo namlete cierne korenie, stava z 1/2 citrona
osupane zemiaky pokrajame na kolieska, premiesame s 3 prelisovanymi strucikmi cesnaku, solou, ciernym korenim a 3 pl oleja. naplnime zapekaciu misu a dame zapiect do rury predhriatej na 200 stupnov na 30 minut. medzitym orestujeme na panvici na 1 pl oleja nadrobno nakrajanu salotku a posekany strucik cesnaku, pridame spenat, trosku osolime, okorenime a niekolko minut za staleho miesania opekame. podkovicky lososa pokvapkame citronovou stavou (nesolime) a bez tuku opecieme po oboch stranach na teflonovej panvicke. na opecene zemiaky poukladame podkovicky lososa, trochu osolime, prikryjeme ich spenatom a posypeme piniovymi jadierkami. vratime na 5 minut do rury.
![]() |
Autor: amalia |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
evka
+4
aj tebe, simonka
dakujem, janka
Hezký a zajímavý recept,ryby mám moc ráda a toto vyzkouším+1