Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bezmäsité jedlá |
1 velky baklazan
olej
2 stredne velke cervene cibule
2-3 velke struciky cesnaku
1 zelena chilli papricka
2 stredne velke paradajky
susene oregana
1 lyzicka garam masala
sol
hrst cerstvej koriandrovej vnate
trocha struhaneho syra (pouzila som indicky Cheddar)
olivovy olej na pokvapkanie
troska vody na podliatie
Baklazan prekrojime na polovicu. Supku niekolkokrat prepichneme vidlickou. Obe polovicky cele potrieme olejom, ulozime do pekaca a v predohriatej rure pecieme na 250st., 10-15 minut.
Baklazanovu duzinu vydlabeme lyzickou. Nechajte ho troska vychladnut, aby ste si pri tom prsty nepopalili. Duzinu nakrajame nadrobno. Po 10 minutach pecenia nebude celkom kasovita, preto je treba ju nakrajat.
Na troske oleja v panvici orestujeme nadrobno nakrajanu cibulu, cesnak a chilli papricku.
Pridame nadrobno nakrajane paradajky a baklazanovu duzinu. Pridame garam masala, oregano a sol, asi 5 minut restujeme. Premiesavame.
Hotove odstavime z ohna, primiesame nadrobno nakrajanu koriandrovu vnat a nastruhany syr.
Touto zmesou naplnime vydlabane baklazanove supky. Kazdy prelejeme lyzickou olivoveho oleja, baklazany trosicka podlejeme vodou a pecieme 20 minut na 180st.
Mozeme podavat s nakrajanou nasucho opecenou bagetou alebo inym pecivom.
http://akochutimasala.blogspot.in/2011/11/peceny-p...
Autor: michsamant (Michaela Samant) | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
no a som rada, ze chutilo
ja robim prave len trochu paneeru, vzdy cerstvy alebo si kupujem hotovy,ale niekedy si kupim alebo vyrobim viac a zamrazim ho. spotrebujem ho potom tak do 2 tyzdnov, ak ho zamrazim.
akurat cez vikend som skusala vyrobit panyr. bolo ho strasne malo, asi bude treba aspon 3 litre mlieka ako dlho a ako sa da panyr uchovat, aby sa nepokazil? tak som urobila tvoj baklazan. bol skvely, miska bodik
+2