Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Cestoviny | |
Počet porcií (kusov): 4 |
250 g domácej usušenej tarhone, 100 g zemiakov, soľ, olej, prípadne petržlenová vňať
Na oleji orestujeme cibuľu. Pridáme tarhoňu a opečieme do červena. Zalejeme vodou tak,aby bola 1 cm nad tarhoňou. Osolíme, pridáme na malé kocky pokrájané zemiaky a premiešame. Dusíme ako ryžu do mäkka. Podávame k mäsu na šťave.
Zdroj: rodinný recept.
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
A že rodinný recept a ona je Gundelova,xixi.
Tak takto nastrúhať tarhoňu,to chce fortieľ,ibaže by si pani robila z ľudí srandu,ako vtip je to dobré.