Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Cestoviny |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
250 g domácej usušenej tarhone, 100 g zemiakov, soľ, olej, prípadne petržlenová vňať
Na oleji orestujeme cibuľu. Pridáme tarhoňu a opečieme do červena. Zalejeme vodou tak,aby bola 1 cm nad tarhoňou. Osolíme, pridáme na malé kocky pokrájané zemiaky a premiešame. Dusíme ako ryžu do mäkka. Podávame k mäsu na šťave.
Zdroj: rodinný recept.
![]() |
Autor: Meszarosovabolya |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
A že rodinný recept a ona je Gundelova,xixi.
Tak takto nastrúhať tarhoňu,to chce fortieľ,ibaže by si pani robila z ľudí srandu,ako vtip je to dobré.