Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Prílohy |
0,5 litra roznych namiesanych obilnin (ryza, ryza divoka, ryza natural, krupy velke, zrno, hrasok s konzervy, mast, cibula, 5 strucikov cesnaku
Namiesane obilniny uvarim do makka. Na sadle udusim do chrumkava celu pokrajanu cibulu a vsetko zamiesam do obilnin. Zmes osolim, okorenim, pridam prelisovany cesnak, praskovy zazvor. dobre vymiesame . Zapekaciu nadobu vytrieme sadlom, naplnime ho zmesou a nechame zapiect vo vyhriatej trube. Ja na povrch pokladiem aj lupienky masla, lespie sa mi vytvori korcicka. Podavam s prirodnymi kuracimi reznikmi, ktore nakrajam na kocky a nasypem priamo na soulet. Vynikajuca je k tomu kysla kapusta, alebo uhorkovy salat...
Viem, ze zidovsky soulet sa robi zo sucheho hrachu a krup a zapeka sa na husacej masti. ale nam uplne vyhovuje moja verzia...je to naozaj vyborne.
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
dnes to neboli prirodne rezniky ale zajacie maso z polievky.