![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Prílohy |
0,5 litra roznych namiesanych obilnin (ryza, ryza divoka, ryza natural, krupy velke, zrno, hrasok s konzervy, mast, cibula, 5 strucikov cesnaku
Namiesane obilniny uvarim do makka. Na sadle udusim do chrumkava celu pokrajanu cibulu a vsetko zamiesam do obilnin. Zmes osolim, okorenim, pridam prelisovany cesnak, praskovy zazvor. dobre vymiesame . Zapekaciu nadobu vytrieme sadlom, naplnime ho zmesou a nechame zapiect vo vyhriatej trube. Ja na povrch pokladiem aj lupienky masla, lespie sa mi vytvori korcicka. Podavam s prirodnymi kuracimi reznikmi, ktore nakrajam na kocky a nasypem priamo na soulet. Vynikajuca je k tomu kysla kapusta, alebo uhorkovy salat...
Viem, ze zidovsky soulet sa robi zo sucheho hrachu a krup a zapeka sa na husacej masti. ale nam uplne vyhovuje moja verzia...je to naozaj vyborne.
![]() |
Autor: vybusna |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
dnes to neboli prirodne rezniky ale zajacie maso z polievky.