Viac ako  4 000  receptov

Libanonské kapsy

Libanonské kapsy
nahoru
Libanonské kapsy Libanonské kapsy Libanonské kapsy
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hovädzie mäso
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

200 g hovädzieho mäsa - ja som použila hovädzie zadné, Na šalát: 2 mrkvy, 200 g bielej hlávkovej kapusty, 200 g ľadového šalátu, 1 zelená paprika, 100 g mozarelly, soľ, oregano, grilovacie korenie na mäso, griľovacie korenie na zeleninu, mleté čierne korenie, olivový olej, pita chlieb

Postup

Hovädzie mäso pokrájame na malé kocky a dáme do marinády z oleja, soli, mletého čierneho korenia, grilovacieho korenia a oregána aspoň na 20 minút. Kapustu a ľadový šalát pokrájame na jemné prúžky, papriku na kocky a mrkvu na tenké kolieska. Ochutíme soľou a grilovacím korením. Mozarellu pokrájame na kocky, pita chlieb na polovicu. Marinované mäso udusíme na panvici s olejom do mäkka, za občasného podliatia vodou. Pridáme zeleninu a dusíme ešte spolu. Zelenina má zostať trocha chrumkavá. Ked troška vychladne, zmes plníme do rozkrojenej pity. Podávame ako hlavný chod.

Poznámka

Jedlo je veľmi populárne v Libanone, ale aj v susedných krajinách blízkeho východu. Ja som podávala Libanonské kapsy s jogurtom, ochuteným cesnakom, soľou a citronovou šťavou.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
3 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Libanonské kapsy"

autor: amalia
vložené: 23. 06. 2010 19:46:27  nahlásiť  reagovať
 

mozno to zavisi aj od muky, ako sa pita vydarismajliklen neviem, ako dlho ju mozem mat napriklad v chladnicke. urobila som tri a aj tak som jednu dala susedovi,aby sa nepokazilasmajlik

autor: Ivana79
vložené: 23. 06. 2010 18:59:40  nahlásiť  reagovať
 

Ibi,zatiaľ sa učím a ten chleba som robila prvý raz podľa iného receptu.Nabudúce to bude určite lepšiesmajlikSkúsim si dať tie rady dokopysmajlik

vložené: 23. 06. 2010 18:55:49  nahlásiť  reagovať
 

Ivanka, tajomstvo úspechu vydareného chlebíka je v dvoch veciach, popísaných priamo v recepte. Pozri si to pozornejčie.smajlik

autor: Ivana79
vložené: 23. 06. 2010 18:50:00  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlikTen chlebík vyzerá parádne,mne sa zatiaľ moc nepodarilsmajlik

vložené: 23. 06. 2010 18:34:43  nahlásiť  reagovať
 

Miška, dakujem za bodíksmajlik už Ti je dačo lepšie?smajlik

vložené: 23. 06. 2010 18:23:40  nahlásiť  reagovať
 

Do tej ramequinky som teraz dala ochutený jogurt, inak ich používam na suflé, alebo v nich zapekám vajcia so šunkou a syrom. Ozaj Amálka, a Ty si si piekla pitu sama doma? Dakujem za bodíksmajlik

autor: michsamant
vložené: 23. 06. 2010 18:09:50  nahlásiť  reagovať
 

taketo jedla mam rada smajlik

autor: amalia
vložené: 23. 06. 2010 15:50:56  nahlásiť  reagovať
 

smajlik tak toto vyskusam, ibolyasmajlik1.bodiksmajlik si sikulka, ibolya. co zapekas v tych malych ramequinkach?smajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a pět a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz