Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso | |
Čas prípravy: 1 hodina + príprava | |
Počet porcií (kusov): 6-8 |
1 kura cca 1500 g, soľ, olej, maslo, rasca, voda
Kura rozporcujeme a nasolíme. V širšom kastroli alebo pekáči rozohrejeme olej s maslom. Opečieme jednotlivé porcie po oboch stranách. Posypeme rascou a mierne podlejeme vodou. Zakryjeme pokrievkou a vložíme do trúby vyhriatej na 180 stupňov. Pečieme za občasného podlievania vodou asi hodinu a porcie kuraťa obraciame. Upečené vyberieme. Podávame s dusenou ryžou alebo rôzne upravenými zemiakmi a s ľubovoľným šalátom.
Zdroj: vlastný recept.
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
7 kladných ohodnotení | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
teraz si to idem vyskusat.uz sa tesim lebo som pocula ze je to mnamka
teraz som to upiekol s am. zemiakamy,no spica ...
Miška, je to jednoduchá, ale super mňamka
super, jednoducha mnamka
to je aj u nás jednotka-kurča,ryža,kompót +1
na tento druh upravy nedam dopustit, moja mamka davala zive maslo a podlievala vodou...a ten vypek...mnaaaam...a vzdy bola k tomu ryza a kompot....ja raz neviem preco toto nevarievam aj ja.....jedlo poznam dobre a davam +