![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Huby |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
750 g miešaných húb - použila som dubáky a šampiony, 200 g oravskej slaniny, 1 veľká cibuľa, 4 paradajky, 2 strúčiky cesnaku, 250 ml sladkej smotany, 1 PL solamylu, voda, 2 PL masla, čerstvé lístky tymiánu, soľ
Huby pokrájame na plátky. Paradajky narežeme do kríža, namočíme na 20 sekúnd do vriacej vody. Schladíme v studenej vode a ošúpeme. Pokrájame ich na malé kocky. Slaninu pokrájame na prúžky a cibuľu pokrájame na jemno. V hrnci rozohrejeme maslo a opečieme na ňom slaninu. Orestujeme cibuľu do sklovita a pridáme huby. Osolíme ich a podusíme. Pridáme paradajky,prelisovaný cesnak a podusíme spolu. Prilejeme sladkú smotanu a tymián. Povaríme spolu 10 minút. Zahustíme solamylom, rozmiešaným vo vode. Podávame horúce s čerstvým pečivom.
Talianske jedlo z Milána
![]() |
Autor: Meszarosovabolya |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Ragu. Rohlíček
Ibi,tak to jsi opravdu šikulka.takže k tomu domácí rohlíček,tak to musí být mňmaka.
Simonka, dakujem - môžem povedať, že bolo výborné, ako aj Cacimpero. A tie rohlíky som piekla ja sama
Ibi tak Milánské ragu bych si dala hned,mám houby a jídla z nich moc ráda.+1