Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Slané pečivo |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
400 g hladkej múky Extra špeciál, 10 g čerstvého droždia, 1 CL soli, 1 CL kryštáľového cukru, 3 PL olivového oleja, 200 ml vlažnej vody Na obloženie: 1 malý paradajkový pretlak, čerstvý tymián, sušená bazalka, oregano, soľ, cesnak, strúhaný parmezán, 50 g bravčovej masti
Cesto na pizzu si pripravíme ako na pizzu Margherita a rozdelíme na 4 bochníky. Torovú formu vymažeme bravčovou masťou a rukou v nej roztlačíme cesto. Potrieme paradajkovým pretlakom, posypeme soľou, cesnakom a bylinkami. Kto chce, môže ešte posypať pizzu strúhaným parmezánom. Pečieme na teplote 220 stupňov cca 15 minút a podávame.
Recept je od svetoznámej talianskej herečky.
![]() |
Autor: Meszarosovabolya |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Herečka Sophia Loren dáva prednosť bylinkám a občas strúhanému parmezánu. Kedže som paarmezán nemala, ponechala som pizzu v jej pôvodnej verzii. Môžem povedať, že bola chutná.
Máš ju krásnu,ale je dosť zvláštne že tam nejde žiadna šunka,zelenina atď.Ale chuť môže byť dobrá