Viac ako  4 000  receptov

Talianske hubové ragú

Talianske hubové ragú
nahoru
Talianske hubové ragú Talianske hubové ragú Talianske hubové ragú
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Huby
Čas prípravy Čas prípravy: 45 minút + príprava surovín + pečenie
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

500 g húb podľa vlastného výberu - ja som použila dubáky, 1 CL nastrúhanej cibule, 1 zväzok na jemno posekanej petržlenovej vňate, 200 g varenej údenej šunky /stehno/ pokrájanej na plátky, soľ, mleté čierne korenie, 250 ml kyslej smotany, maslo, 100 g strúhaného údeného syra, šťava z 1 citrona, 2 PL hladkej múky, 200 ml studeného mlieka

Postup

Očistené huby pokrájame na malé kúsky a opečieme ich na masle. Huby osolíme a okoreníme. Pripravíme si bešamelovú omáčku z masla, múky a mlieka. Primiešame k nej kyslú smotanu a žltky. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením. Zamiešame do nej citronovú šťavu, petržlenovú vňať a podusené huby. Zmes vlejeme do zapekacej nádoby, ktorú sme vymazali maslom. Na povrch pokladieme plátky šunky a hojne posypeme strúhaným údeným syrom. Zapečieme v trúbe vyhriatej na 180 stupňov 20 minút, kým sa syr nerozpustí a dostane zlatočervenú farbu. Podávame ako hlavný chod s dusenou ryžou alebo s pečivom a ľubovoľným šalátom.

Poznámka

Zdroj: Taliansky recept

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
2 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Talianske hubové ragú"

autor: michsamant
vložené: 03. 07. 2010 05:54:36  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 02. 07. 2010 19:12:28  nahlásiť  reagovať
 

Ibi věřím,že to bude pochutkasmajlikhřiby u nás zatím nerostou a s žampiónami to nebude mít tu správnou lesní chuťsmajlik

vložené: 02. 07. 2010 18:58:46  nahlásiť  reagovať
 

Evička, dakujem.smajlik A keby si len vedela, aké je to dobrúúúčkésmajliksmajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 02. 07. 2010 17:56:47  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik+1zpomal s těmi recepty s hřibami,já pak nevím který zkusit dřívsmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a dva a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz