![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Domáca pekáreň |
200 g psenicnej celozrnnej, 150 g grahamovej, 150 g psenicnej hladkej muky, 100 g nastruhaneho parmezanu, 4 struciky prelisovaneho cesnaku, 1 lyzicka suseneho cesnaku, 1 lyzicka provensalskeho korenia, 380 ml vody, 1 vrecusko suseneho drozdia (alebo 2g cerstveho), 1 1/2 lyzicky soli
poradie vkladania surovin do domacej pekarne: vlazna voda, vsetky druhy muky, cesnak, syr, drozdie, korenie, sol. program: maly chlieb, celozrnny, tmavy
![]() |
Autor: amalia |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
chlebík vypadá dobře+4
ahoj, miska podla mna sa fantazii medze nekladu, urcite bude dobry aj s cheddarom
korenie a syr som este do cesta na chlieb nedavala, ale je to super napad. parmezan asi nezozeniem, da sa pouzit cheddar? neskusala si to s nim?