Viac ako  4 000  receptov

trojfarebne cestoviny so zelenou fazulkou

trojfarebne cestoviny so zelenou fazulkou
nahoru
trojfarebne cestoviny so zelenou fazulkou trojfarebne cestoviny so zelenou fazulkou
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Cestoviny
Čas prípravy Čas prípravy: 15 minut
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

400 g trojfarebnych cestovin, 200 g mladej zelenej fazulky, 2 struciky cesnaku, 50 g anglickej slaniny, 50 g parmezanu, olivovy olej, cierne korenie, sol

Postup

cestoviny uvarime podla navodu. scedime a hned vratime do hrnca, v ktorom sa varili. nepremyvame vodou. premiesame s 1 pl olivoveho oleja.
na panvici s 1 pl olivoveho oleja orestujeme nadrobno pokrajanu slaninu a prelisovany cesnak. vylejeme tuk zo slaniny a na panvicu pridame zelenu fazulku, ktoru sme blansirovali 3-4 minuty vo vriacej vode. nastruhame listky parmezanu, osolime, okorenime a pridame 2 pl olivoveho oleja. premiesame a nechame asi 2 minuty prehriat. zmes vsypeme do hrnca s cestovinami a premiesame.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
2 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "trojfarebne cestoviny so zelenou fazulkou"

autor: hedviga (neregistrovaný/á)
vložené: 27. 04. 2011 20:04:25  nahlásiť  reagovať
 

oregano robi nezamenitelnu aromu http://www.predajbylin.sk/oregano_vnat/index.html

autor: amalia
vložené: 29. 07. 2010 14:20:16  nahlásiť  reagovať
 

smajlik dakujem anacismajlik a co keby si sa zaregistrovala a dala aj ty nieco zo svojho kucharskeho umenia na topky? je to celkom zabavne a urcite mas cim obohatit tieto recepty.smajlik

autor: anaci (neregistrovaný/á)
vložené: 29. 07. 2010 12:13:44  nahlásiť  reagovať
 

ok, sorry, poplietli ma tie "lístky", ale recept sa chystám v najbližšom čase vyskúšať.

autor: amalia
vložené: 28. 07. 2010 10:34:54  nahlásiť  reagovať
 

smajlikahoj, anacismajliknepoplietla som si oregano s parmezanom, ja ho naozaj krajam, nastruhane mi pripada take nejake rozmocenesmajlikvidis ho aj na fotke, parmezan predsa poznas, su to tie vel;ke biele kusky. oregano do tohto jedla nedavamsmajlik

autor: anaci (neregistrovaný/á)
vložené: 28. 07. 2010 10:23:54  nahlásiť  reagovať
 

Recept vyzerá zaujímavo, akurát sa autorke podarilo popliesť oregáno s parmezánom.
Oregáno nakrájame (ak máme čerstvé), parmezán nastrúhame (to je syr).


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz