Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Cestoviny | |
Čas prípravy: 15 minut | |
Počet porcií (kusov): 4 |
400 g trojfarebnych cestovin, 200 g mladej zelenej fazulky, 2 struciky cesnaku, 50 g anglickej slaniny, 50 g parmezanu, olivovy olej, cierne korenie, sol
cestoviny uvarime podla navodu. scedime a hned vratime do hrnca, v ktorom sa varili. nepremyvame vodou. premiesame s 1 pl olivoveho oleja.
na panvici s 1 pl olivoveho oleja orestujeme nadrobno pokrajanu slaninu a prelisovany cesnak. vylejeme tuk zo slaniny a na panvicu pridame zelenu fazulku, ktoru sme blansirovali 3-4 minuty vo vriacej vode. nastruhame listky parmezanu, osolime, okorenime a pridame 2 pl olivoveho oleja. premiesame a nechame asi 2 minuty prehriat. zmes vsypeme do hrnca s cestovinami a premiesame.
Autor: amalia | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
oregano robi nezamenitelnu aromu http://www.predajbylin.sk/oregano_vnat/index.html
dakujem anaci a co keby si sa zaregistrovala a dala aj ty nieco zo svojho kucharskeho umenia na topky? je to celkom zabavne a urcite mas cim obohatit tieto recepty.
ok, sorry, poplietli ma tie "lístky", ale recept sa chystám v najbližšom čase vyskúšať.
ahoj, anacinepoplietla som si oregano s parmezanom, ja ho naozaj krajam, nastruhane mi pripada take nejake rozmocenevidis ho aj na fotke, parmezan predsa poznas, su to tie vel;ke biele kusky. oregano do tohto jedla nedavam
Recept vyzerá zaujímavo, akurát sa autorke podarilo popliesť oregáno s parmezánom.
Oregáno nakrájame (ak máme čerstvé), parmezán nastrúhame (to je syr).