Viac ako  4 000  receptov

trojfarebne cestoviny so zelenou fazulkou

Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia


trojfarebne cestoviny so zelenou fazulkou
nahoru
trojfarebne cestoviny so zelenou fazulkou trojfarebne cestoviny so zelenou fazulkou
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Cestoviny
Čas prípravy Čas prípravy: 15 minut
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

400 g trojfarebnych cestovin, 200 g mladej zelenej fazulky, 2 struciky cesnaku, 50 g anglickej slaniny, 50 g parmezanu, olivovy olej, cierne korenie, sol

Postup

cestoviny uvarime podla navodu. scedime a hned vratime do hrnca, v ktorom sa varili. nepremyvame vodou. premiesame s 1 pl olivoveho oleja.
na panvici s 1 pl olivoveho oleja orestujeme nadrobno pokrajanu slaninu a prelisovany cesnak. vylejeme tuk zo slaniny a na panvicu pridame zelenu fazulku, ktoru sme blansirovali 3-4 minuty vo vriacej vode. nastruhame listky parmezanu, osolime, okorenime a pridame 2 pl olivoveho oleja. premiesame a nechame asi 2 minuty prehriat. zmes vsypeme do hrnca s cestovinami a premiesame.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
2 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "trojfarebne cestoviny so zelenou fazulkou"

autor: hedviga (neregistrovaný/á)
vložené: 27. 04. 2011 20:04:25  nahlásiť  reagovať
 

oregano robi nezamenitelnu aromu http://www.predajbylin.sk/oregano_vnat/index.html

autor: amalia
vložené: 29. 07. 2010 14:20:16  nahlásiť  reagovať
 

smajlik dakujem anacismajlik a co keby si sa zaregistrovala a dala aj ty nieco zo svojho kucharskeho umenia na topky? je to celkom zabavne a urcite mas cim obohatit tieto recepty.smajlik

autor: anaci (neregistrovaný/á)
vložené: 29. 07. 2010 12:13:44  nahlásiť  reagovať
 

ok, sorry, poplietli ma tie "lístky", ale recept sa chystám v najbližšom čase vyskúšať.

autor: amalia
vložené: 28. 07. 2010 10:34:54  nahlásiť  reagovať
 

smajlikahoj, anacismajliknepoplietla som si oregano s parmezanom, ja ho naozaj krajam, nastruhane mi pripada take nejake rozmocenesmajlikvidis ho aj na fotke, parmezan predsa poznas, su to tie vel;ke biele kusky. oregano do tohto jedla nedavamsmajlik

autor: anaci (neregistrovaný/á)
vložené: 28. 07. 2010 10:23:54  nahlásiť  reagovať
 

Recept vyzerá zaujímavo, akurát sa autorke podarilo popliesť oregáno s parmezánom.
Oregáno nakrájame (ak máme čerstvé), parmezán nastrúhame (to je syr).


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2025 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné obchodné podmienky | Zásady ochrany súkromia | Cookies zásady | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.cz