Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Studená kuchyňa | |
Čas prípravy: 15 minút + príprava | |
Počet porcií (kusov): 1 |
1 zelená paprika, 1/2 oranžovej kápie, 1 malá cibuľa, 1 vajce uvarené na tvrdo, 5 cherry paradajok, listy ľadového šalátu, 5 čiernych olív, 100 g čerstvého ovčieho syra, soľ, mleté čierne korenie, 4-5 PL kráľovskej sudenej omáčky - recept tu na topkách, čerstvá domáca vodová žemľa
Papriky odstopkujeme, zbavíme jadra, semienok, žiliek a pokrájame na kocky. Očistenú cibuľu pokrájame na kocky a cherry paradajky na polovičky. Vajce a syr pokrájame na kocky. Všetko dáme do misy, osolíme, okoreníme a opatrne premiešame. Dezertný tanier vystelieme listami ľadového šalátu, na ktorý navršime pripravený šalát. Povrch prelejeme studenou kráľovskou omáčkou a dozdobíme čiernymi olivami. Farebne je šalát ladený do bielo-žlto-zeleno-oranžovo-červeno-fialovo-čierna. Podávame s čerstvou domácou žemľou ako ľahký letný obed či večeru v horúcich dňoch.
Zdroj: vlastná kreácia.
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
vlastní krearcie jsou nejlepší, já si dnes udělala podobný na odpol. svačinku a bylo to příště vyzkouším i tento