Viac ako  4 000  receptov

baklazanovo-roquefortove zavitky

baklazanovo-roquefortove zavitky
nahoru
baklazanovo-roquefortove zavitky baklazanovo-roquefortove zavitky baklazanovo-roquefortove zavitky
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Predjedlá
Čas prípravy Čas prípravy: 20 minut
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

1 vacsi baklazan, 150 g susenej sunky, 150 g roquefortu, 1 mozzarella (asi 125 g), 2 pl jemnej dijonskej horcice, 3 struciky cesnaku, sol, olej na opecenie baklazanu

Postup

baklazan pokrajame pozdlzne na co najtensie platky, osolime a nechame vypotit. roquefort popucime vidlickou najemno, cesnak prelisujeme a vsetko zmiesame s horcicou. mozzarellu pokrajame na male hranolceky.
platky baklazanu opecieme na oleji a ulozime na papierove utierky, aby sme ich zbavili tuku. baklazan natrieme horcicovo-roquefortovou zmesou, na nu dame platok sunky prelozeny tak, aby bol rovnako siroky ako baklazan. na koniec, z ktoreho budeme platok rolovat, dame 2-3 kusky mozzarelly a skrutime do zavitku. zavitky ukladame na podnos tesne vedla seba a vlozime aspon na 1 hodinu do chladnicky.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
6 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "baklazanovo-roquefortove zavitky"

autor: amalia
vložené: 29. 07. 2010 15:21:12  nahlásiť  reagovať
 

a priprava nezaberie vela casusmajlikdakujem za bodik, aranosismajlik

autor: aranosi
vložené: 29. 07. 2010 15:08:19  nahlásiť  reagovať
 

Bezvadný recept,no to bych si mooooc pochutnalasmajliksmajlik+4

autor: amalia
vložené: 26. 07. 2010 22:26:06  nahlásiť  reagovať
 

smajlikjanka, je to syr so zelenou plesnou, rokfor (mozno niekomu aj smrdismajlik), mozes ho nahradit nivou, a je skvelysmajlik vdaka za bodiksmajlik

vložené: 26. 07. 2010 22:15:33  nahlásiť  reagovať
 

Já ten název nemůžu ani přečístsmajlik, je to ten "smradlavý" sýr? Vypadá to báječněsmajlik

vložené: 26. 07. 2010 17:52:22  nahlásiť  reagovať
 

Amalii, dakujemsmajlik

autor: amalia
vložené: 26. 07. 2010 16:33:50  nahlásiť  reagovať
 

smajlikibolya, apero je vlastne aperitiv pred velkym jedlom, teda vacsinou vecerou. ale mozes si ich dat aj niekolko hodin skor, a to aj niekolkokratsmajlik a veceria sa dlho, dlho... do nocismajlik
dakujem za bodik, ivankasmajliksmajlik

autor: Ivana79
vložené: 26. 07. 2010 11:36:45  nahlásiť  reagovať
 

Amalia,mám práve niečo so žalúdkom,ale teda tomuto by som neodolalasmajlikZaujímavá kombinácia,musí to byť dobrésmajlik

vložené: 26. 07. 2010 09:52:34  nahlásiť  reagovať
 

teda niečo na zakusnutie alebo malé pohostenie. dakujem za vysvetlenie francúzskeho "apero" - človek sa učí, ked chce!smajlik

autor: amalia
vložené: 26. 07. 2010 08:48:34  nahlásiť  reagovať
 

smajlik dakujem za bodik, ibolyasmajlik vlastne tie "predjedla", ktore davam na topky, nie su predjedla, ale nie je tu taka kategoria... francuzi im hovoria "apero" a podavaju sa kedykolvek od obeda az do noci s poharom dobreho vina alebo s miesanymi napojmi. je to nieco male na zahryznutie, co spanieli nazyvaju "tapas" alebo greci "meze".

vložené: 26. 07. 2010 04:45:22  nahlásiť  reagovať
 

nooooo, to je supééérsmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik+1


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz