Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bravčové mäso | |
Čas prípravy: 30 minút + príprava | |
Počet porcií (kusov): 4 |
4 pekné bravčové rezne - ja som použila karé bez kosti /kotlety/, 4 plátky varenej údenej bravčovej šunky, 4 plátky syra Eidam, horčica, soľ, múka, voda, olej, zemiaky, maslo
Bravčové rezne narežeme po obvode a naklepeme na tenko. Rezne osolíme a potrieme horčicou. Na jednu polovicu rezňov pokladieme šunku,syr a prekryjeme druhou polovicou rezňov. Zopneme ihlicami, prípadne špáraslami. Obalíme ich v múke a opečieme do červena z oboch strán v rozpálenom oleji na panvici. Podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka. Podávame so zemiakmi pečenými na masle s ľubovoľným šalátom.
Zdroj: recept je obľúbenou slovenskou špecialitou zo známej bratislavskej vinárne Veľkí Františkáni, kam sme si na ňu chodili pochutnať kedysi dávno po úspešnej skúške.
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|