Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Predjedlá | |
Čas prípravy: 15 minút + príprava | |
Počet porcií (kusov): 1 |
2 paštičky z lístkového cesta, 1 vajce uvarené na tvrdo, 20 g masla, 20 g roztierateľného syra, 1 CL kecupu, 1 CL kaviáru, 1 CL koňaku, 2 PL majonézovej omáčky, 2 prúžky kapie v oleji, 2 kornútky zo šunky, 2 vejáriky kyslej uhorky, prípadne 2 PL ušľahanej šľahačky
Upečieme si paštičky z lítkového cesta. V miske vymiešame do hladka syr, maslo, kečup, koňak a kaviár. Krémom naplníme paštičky. Vajce prekrojíme priečne na polovicu a žltkom nadol posadíme na krém. Vajce prelejeme majonézovou omáčkou. Kto chce, môže na vrch ešte ozdobne nastriekať čiapočku z ušľahanej šľahačky. Ozdobíme kúskom kápie. Zo strán priložíme kornútky zo šunky a vejáriky z kyslej uhorky. Podávame s malými banketkami ako predjedlo ku slávnostnej príležitosti.
Zdroj: pripravovala som podľa receptu šéfkuchára Viléma Vrabca.
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Spagetko, naprosto s Tebou súhlasím. Za tie roky mám jeho kuchársku knihu tiež "rozcupovanú". A vdaka za bodík
Vilém Vrabec byl neskutečný Mistr kuchař .... a jeho Kuchařku za ty léta mám dokonale rozcupovanou, jak byla používaná
Jinak
Janka, dakujem
Ivanka Ch - vajce "Monte Carlo" je skutočne