Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Prílohy | |
Čas prípravy: 30 minút + príprava | |
Počet porcií (kusov): 8 |
150 g hladkej múky, 2 vajcia, soľ, tymián, olej, 200 ml mlieka, štipka sody bicarbony
Do misy dáme múku, soľ, štipku sody bicarbony. Premiešame a v strede vyhlbime jamku, do ktorej rozklepneme vajcia. Pomaly prilievame mlieko a rozmiešame do hladka, aby neboli žiadne hrudky. Miešame aspoň 10 minút a necháme cesto aspoň 6 hodín odpočinúť. Do formy na mafiny dáme do každej 1 PL oleja alebo šťavu z hovädzej pečene a 3-4 PL pripraveného cesta. Pečieme v trúbe rozpálenej na 200 stupňov cca 20 minút. Podávame ako prílohu k pečenému hovädziemu mäsu.
Zdroj: anglicý recept. Je viacero variant prípravy tohoto pudingu.
Autor: Meszarosovabolya | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
aranosi, dakujem. a k hovädziemu veľmi chutné
Zajímavé a hned letí 1 bodík